Bep

Bep werd geboren in Hurwenen bij kennel Van Den Robbenheuvel! Dit was op 22 juni 2007. Bep was 1 van de 10 pups.homepage1

Wie is Bep?

Bep is geboren in juni 2007 als Shwarma van den Robbenheuvel. Haar roepnaam is Bep, golden retriever English Cream is het ras.

Als pup heeft zij nauwlijks aan de lijn gezeten, liep altijd los mee. Dit hield in dat zij mij overal volgde op de begane grond tot in het toilet toe. Onze trainer Lianna van Martin Gaus zei dat ik daar blij om moest zijn en ben nog blij omdat zij mij als leider ziet.

Als haar hondenvriendjes te veel bewondering toonden voor Bep, hadden wij twee seconden oogcontact en moedigde haar aan om het zelf op te lossen, en dat doet zij ook tot de dag van vandaag. Bep is nu volwassen, heeft een rustige energie, maar als het moet staat ze haar mannetje. In ieder geval geeft ze haar visite kaartje af. Nu prijkt Bep op de visitie kaartjes van Bep's B & B for dogs en dit op een leeftijd van bijna 9 jaar.

In deze 9 jaar heeft Bep veel gezien, veel beleefd en meegemaakt en meestal niet aan de riem. Heerlijk vond ze het mee te gaan op de zeilboot van neef Theo tijdens onze zeiltochten op de Grevelingen en kamperen in de Ardennen. Het strandleven spreekt haar ook erg aan, zee, strand en bal dat is goed besteed aan deze beach-bum. Wandelen in de bossenen parken rondom Brasschaat en Antwerpen en Tervuren en Brussel. Het Pajottenland is ook geliefd. Vakantie's naar Parijs, Berlijn, Warschau, Wroclaw en Krakau en treinen naar Klosters/Davos in Zwitserland, waar we verbleven in Furna Hinterberg. Overal werd Bep goed ontvangen en begroet, met en zonder toestemming geaaid. De steden Antwerpen en Brussel werden van begin af aan veel bezocht, Maar ook Oostende [bij Gwenny & Darwin], Gent en Brugge, Leuven en Schilde [bij Stan & Maria]. Treinen, bussen, Metro's, roltrappen, vliegvelden, Bep gaat overal mee naar toe, tot in de Kerstnachtmis in de Sint Andries te Antwerpen. Pastoor Rudy Manaerts vroeg me alleen of Bep 'unne brave is" waarop volmondig een JA volgde.

Bep een super gesocialiceerde golden retriever. Vuurwerk, de vuilnisauto, voorbij rasende treinen, meegaan in de Big Wheel of Antwerp ofwel het Reuzenrad. Bep draait er haar poot niet voor om. Opdringerige honden zal zij negeren, Pups zal zij mee spelen en negeren als het te veel wordt. Zij geeft dan als waarschuwing een diepe grom. Dan weet ik dat er wat op komst is en meestal de verveeloor ook. Iets wat gaat wapperen boven haar, vindt ze niet prettig en zal sneller doorlopen. Laatst ontving ze Sint Nicolaas met een blaf, maar was grote fan van Zwarte Piet.

Helaas scheurde zij haar kniebanden van haar linkerpoot tijdens onze vakantie op het strand van Oostende. Vele weken van recuperatie volgde. Inmiddels gaat het een stuk beter met haar. Haar grootste fans van haar wonen in Tilburg, oma & opa. Eerst mocht ze niet binnenkomen en nu mag Bep daar in de pap Sch**ten. Ja als je haar goed kent wordt je vanzelf 'geBeptised' en daar kom je nooit meer vanaf. Geloof me!!