Welkom bij Bep's B & B for dogs

Bep's Bed & Breakfast for dogs is een luxe hondenhotel voor als uw lieverd eens niet mee kan of mag. Dit voor een dagje, weekend of vakantie. Ook bieden wij uitlaatservice aan op de Bergse Plaat.

Wij werken kleinschalig! Uw hond verkeert binnen ons huishouden, met alles wat daarbij hoort, binnen een huiselijke omgeving. Er wordt geen gebruik gemaakt van hokken en het liefst ook niet van benches. Het betreft een gespecialiseerde opvang met vier looprondes per dag van minstens een uur in een natuurlijke omgeving waar ook gezwommen mag en kan worden. Met regelmaat gaan wij op 'field trip' en bezoeken de Oosterschelde, strand en/of bossen maar ook steden zoals Antwerpen, Braschaat en Brussel met hun natuurlijke omgeving. Zelf wonen wij randje natuur op de Bergse Plaat, omgeven door water wat vroeger de Oosterschelde was.

Een hond begrijpt niet dat het baasje in eens weg is! Maar het baasje mist ook wel de aanhankelijkheid van de hond. Wij verzorgen daarom foto/film contact met uw lieverd via Facebook of email, zodat u op de hoogte blijft van het wel en wee van uw hond. Daarnaast spelen wij in op uw extra wensen en bieden zorg 'en detail'.

En om het onze klanten makkelijk te maken is er butler-service op maat, dus niet voor uw hond maar voor u en uw gezin. Wij kennen airportservice, tuinonderhoud, postverzorging, beveiliging en koelkastservice bij terugkeer. Maak uw wensen kenbaar.

Bep's B & B for dogs: uitlaatservice, dag en vakantie opvang, house sitting, behandeling angst voor honden en expertise op gebied van opvoeding en training.

KvK 65270541, V.O.G. verklaring 2012/13 aanwezig

Wees Welkom!

 

Lekker zwemmen